καθημερινές προσφορές στο AppStore

Κάθε μέρα πραγματοποιούνται στο AppStore διάφορες προσφορές με αποτέλεσμα οι developers να δίνουν τις εφαρμογές τους σε χαμηλότερες τιμές ή εντελώς δωρεάν.

Παρακατώ βλέπεις εφαρμογές που η τιμή τους έχει αλλάξει. Η ταξινόμησή τους γίνεται βάσει της μεγαλύτερης θέσης αξιολόγησης σε οποιαδήποτε κατηγορία. Αυτό σημαίνει ότι η λίστα συμπεριλαμβάνει μόνο μειώσεις τιμών μερικών δημοφιλών εφαρμογών. Προσοχή! Ενδέχεται οι τιμές να έχουν αλλάξει καθώς η λίστα με τις μειώσεις τιμών ανανεώνεται αυτόματα κάθε 3 ώρες.

Κάτω από τις μειώσεις τιμών υπάρχουν λίστες για πρόσβαση σε όλες τις κατηγορίες εφαρμογών του ελληνικού AppStore. Τα πάντα είναι προσβάσιμα από τον υπολογιστή και τα iDevices. Αρχικά εμφανίζονται τέσσερις μεγάλες κατηγορίες, με το σύνολο των εμπορικών και δωρεάν εφαρμογών για iPhone και iPad. Μπορείς να αλλάξεις τη LIVE παρουσίαση σε όποια κατηγορία θέλεις να δεις, όπως Games, News, Navigation κ.α. Εμφανίζεται επίσης η τρέχουσα τιμή κάθε εφαρμογής, η συμπεριφορά της (άνοδος/πτώση) και ενεργοί σύνδεσμοι για άμεση πρόσβαση στο AppStore. Οι παρακάτω λίστες είναι φτιαγμένες από την Golden-i.

iOS – Μειώσεις τιμών (ενημέρωση ανα 3ωρο)

 

 

αν θες μια πιο πλήρη λίστα με μειώσεις καί τιμές εφαρμογών κάνε κλικ εδώ.

Πηγή Golden-i

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube