μελλοντικά το Apple Watch με κάμερα

Η ικανότητα του Apple Watch έγκειται στο ότι μπορεί αυτή η συσκευή να κάνει πολλά πράγματα. Μπορεί να παρακολουθεί τις φυσικές σας δραστηριότητες, να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό σας και να σας ειδοποιεί για μηνύματα, κλήσεις, κ.ά. Όμως ένα πράγμα που δεν μπορεί να κάνει είναι να τραβήξει φωτογραφίες, γιατί πολύ απλά η συσκευή δεν διαθέτει κάμερα. Όμως, οι χρήστες του Apple Watch ενδέχεται σύντομα να μπορέσουν να τραβήξουν φωτογραφίες με βάση ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που επισημάνθηκε από την Apple Patently και το οποίο χορηγήθηκε στην εταιρεία από το Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ (USPTO).
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καλύπτει μια κάμερα που μπορεί να χειριστείτε ανεξάρτητα από το Apple Watch. Αυτό θα επιτρέψει στο χρήστη να τραβήξει φωτογραφίες και να βγάλει βίντεο σε διαφορετικές γωνίες ανεξάρτητα από τη θέση του ρολογιού στον καρπό του. Αυτό θα επιτρέψει την συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή να συνεργαστεί κανονικά με το Apple Watch και ακόμη και να αντικαταστήσει τις κάμερες που βρίσκονται σε ένα iPhone.

Η κάμερα θα τοποθετηθεί στην άκρη του λουριού, μακριά από την πλευρά που είναι πραγματικά συνδεδεμένη με τη συσκευή. Και πρέπει να υπάρχει μια σύνδεση δεδομένων μεταξύ του οπτικού αισθητήρα στο λουρί και στο smartwatch (ή άλλης συσκευής όπως το iPhone). Αυτό το λουρί θα είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να λυγίζει ώστε η κάμερα να μπορεί να δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση. Η κάμερα θα μπορούσε επίσης να τοποθετηθεί μέσα σε ένα άκαμπτο περίβλημα ενός band. Σε άλλη διαμόρφωση, η κάμερα μπορεί να αφαιρεθεί από το λουρί και να τοποθετηθεί στο σώμα του ρολογιού.

Η περιγραφή αυτής της πατέντας μας φανερώνει πως η εταιρεία οραματίζεται πως οι χρήστες θα φωτογραφίζουν ή θα βιντεοσκοπούν, πιέζοντας το λουρί κάμερας, πιέζοντας ένα κουμπί τοποθετημένο στο λουρί ή το σώμα του ρολογιού ή λέγοντας μια συγκεκριμένη λέξη ή φράση. Η Apple αναφέρει ακόμη και τη δυνατότητα εγκατάστασης διπλής κάμερας με αισθητήρα τοποθετημένο στο απομακρυσμένο άκρο κάθε πλευράς του λουριού. Σε μία ακόμη άλλη διαμόρφωση που αναφέρεται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, το ρολόι προσαρτάται στο λουρί μέσω της χρήσης μιας περιστρεφόμενης άρθρωσης.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube