μετρητής σακχάρου για iPhone

Μια νέα συσκευή μέτρηση γλυκόζης επιτρέπει στα άτομα με διαβήτη να διαχειριστούν γρήγορα και εύκολα τα αποτελέσματα των μετρήσεων τους μέσα από το smartphone ή το tablet τους.
Η πρωτοποριακή συσκευή Fora iDiamond, μεγέθους μόλις 2,5 εκατοστών, είναι η πρώτη συσκευή μέτρησης σακχάρου που συνδέεται απευθείας με το iPhone σας, προσφέροντας ευελιξία και ευκολία στη μέτρηση σακχάρου αλλά και στη διαχείριση του διαβήτη, καθώς σας επιτρέπει να διαχειριστείτε όλα τα δεδομένα σας μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου app.

fora_idiamond

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τα άτομα με διαβήτη Τύπου 1, τα οποία έχουν δραστήρια ζωή και θέλουν να διαχειριστούν το διαβήτη τους με ένα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα απλό τρόπο.

Το εύχρηστο αυτό εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου σας με μια απλή διαδικασία αυτοπαρακολούθησης. Οι πληροφορίες για τις μετρήσεις σας μπορούν πλέον να μεταφερθούν στη συσκευή σας με λογισμικό iOS, καταργώντας τις συμβατικές μεθόδους μέτρησης & διαχείρισης δεδομένων.

Όλα τα δεδομένα που αφορούν τα καθημερινά επίπεδα του σακχάρου σας θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στη συσκευή ενώ μπορείτε να βλέπετε τα αποτελέσματα των μετρήσεων σας ανά μέρα ή ώρα, σε ψηφιακό ημερολόγιο, σε στατιστικά γραφήματα, και σε διαγράμματα.

Μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε το δικό σας πλάνο επίτευξης στόχων, να ενημερώνεστε για θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση του διαβήτη και να μοιράζεστε τις πληροφορίες του προγράμματος άμεσα με τον γιατρό σας.
Αγορά συσκευής Fora
Η εφαρμογή ifora diabetes manager διατίθεται δωρεάν στο itune
Πηγή

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube