ιστοσελίδα έγινε η εγκυκλοπαίδεια της Siri

Hey_Siri-1

Η Siri, η ψηφιακή βοηθός της Apple, είναι έτοιμη να γίνει πιο ευέλικτη χάρη στο άνοιγμα, έστω και περιορισμένο, για τους προγραμματιστές. Αυτά όμως θα έλθουν με το iOS 10, που θα ενσωματώσει τις φωνητικές εντολές για να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν την Siri οι διάφορες εφαρμογές. Παρά το γεγονός αυτό, ωστόσο, ο διακομιστής της δεν είναι ακόμη σε επαρκές επίπεδο για να καθορίσει αυτό που λέμε τεχνητή νοημοσύνη.

Μερικές φορές δεν περιλαμβάνει κάποιες εντολές ή κάποιες λειτουργίες μπορεί να ενεργοποιηθούν μόνο αν τις προφέρετε με έναν ορισμένο τρόπο. Αλλά ποιός είναι ο σωστός τρόπος; Η ιστοσελίδα Hey Siri έχει τη φιλοδοξία να καταστεί ένα είδος εγκυκλοπαίδειας για το διακομιστή της Apple.

Επί του παρόντος, το site ενσωματώνει μόνο εντολές στα αγγλικά και στα γερμανικά, καί έχει συλλέξει 513 commands με 1267 variations, οι οποίες κατανέμονται σε 36 κατηγορίες.
Τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που γραφόταν το άρθρο αυτό.

Στην πράξη, υπάρχουν ακόμη πολλά να κάνουμε για την Siri. Η Apple θα πρέπει να επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην τεχνητή νοημοσύνη, όπως η Google κάνει.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube