μικρή βελτίωση της Siri
O αναλυτής Gene Munster από την Loup Ventures εξέτασε τέσσερις βοηθούς φωνής τη Siri, τη Cortana, την Alexa και την βοηθό της Google. Από αυτές, ζήτησε να απαντήσουν σε 800 ερωτήσεις σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες.
Η δοκιμή χρησιμοποίησε τα ηχεία της Apple HomePod, τα Google Home Mini, το Amazon Echo και τα Harmon Kardon Invoke. Σύμφωνα με τον Loup Ventures, το σετ ερωτήσεων σχεδιάστηκε για να «δοκιμάσει διεξοδικά τις δυνατότητες και τη χρησιμότητα ενός έξυπνου ομιλητή» με βάση πέντε κατηγορίες:

 • Τοπικές κατηγορίες
 • Εμπορικές έρευνες
 • Πλοήγηση
 • Αιτήματα πληροφοριών
 • Ομάδες αθλητικών σωματείων

 • Η Siri ήταν σε θέση να απαντήσει σωστά στο 74,6% των ερωτήσεων, γεγονός που κάνει αξιοσημείωτη την πρόοδο σε σχέση με το 52,3% που είχε απαντήσει σωστά στις αρχές του 2018. Καλύτερα από την Siri, απάντησε μόνο η βοηθός της Google, απατώντας σωστά στο 87,9% των ερωτήσεων. Η Alexa και η Cortana απάντησαν μόνο στο 72,5% και το 63,4% των ερωτήσεων, αντίστοιχα.
  Ο Munster εξήγησε πως τα νέα υψηλά αποτελέσματά ήρθαν μετά τις νέες ενημερώσεις που επέκτειναν τη λειτουργικότητα του HomePod και επέτρεψαν να γίνονται κλήσεις, να κάνει αλλαγές στο ημερολόγιο, να ορίζει αρκετούς χρονομετρητές και να αναζητάει τραγούδια από τους στίχους τους. Επιπλέον, η Siri ενσωματώνει την υπηρεσία Apple Maps, η οποία της επιτρέπει να απαντά σε περισσότερες ερωτήσεις από την Alexa και την Cortana.

  Δημοσιεύθηκε την
  Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

  Από τον iYannis

  this is just me

  Γράψτε ένα σχόλιο

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  YouTube
  YouTube