Νέα μοντέλα iPad 2019
Άτομα που τυγχάνει να έχουν κάποιες στενές επαφές με εταιρείες εφοδιασμού εξαρτημάτων που συνεργάζεται η Apple, δήλωσαν στο Digitimes πως η εταιρεία κυκλοφορήσει δύο πρωτοποριακά iPad’s το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Η έκθεση ανέφερε ότι η εταιρεία θα αναβιώσει τη γραμμή “mini” με το iPad mini 5 και θα προσθέσει κι ένα iPad κατηγορίας entry-level. Το τελευταίο μπορεί να είναι εξοπλισμένο με οθόνη 10 ιντσών. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει τουλάχιστον ένα άλλο νέο iPad επίσης στο όλο μίγμα. Στην EEC έχουν φθάσει προς πιστοποίηση 6 νέα μοντέλα.

Οι πιστοποιήσεις της EEC αφορούν μοντέλα που απαριθμούνται ως εξής: A2123, A2124, A2153, A2154, A2133 και A2152. Όταν λαμβάνετε υπόψη ότι κάθε νέο iPad διαθέτει συνήθως Wi-Fi και Wi-Fi + Cellular, οι έξι μονάδες που λαμβάνουν πιστοποίηση μπορούν να μεταφραστούν σε τρία νέα μοντέλα. Τα έγγραφα τεκμηρίωσης για κάθε ένα από τα έξι iPad δείχνουν ότι εκτελούν το iOS 12. Ο οργανισμός πιστοποίησε για αυτές τις συσκευές έδωσε το δικό του οκ στις 23 Ιανουαρίου και δημοσιεύτηκε σήμερα. Ενώ η τεκμηρίωση της EEC δεν περιλαμβάνει προδιαγραφές, σημειώνει ότι πρόκειται για 6 tablet της Apple. Πέρυσι, η EEC πιστοποίησε δύο νέα iPad μοντέλα τον Φεβρουάριο, μόλις πέντε εβδομάδες πριν από την αποκάλυψη της έκτης γενιάς iPads.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube