Νέα AirPods φθάνουν μέσα σε αυτό τον χρόνοΌταν ένα νέο άρθρο φτάνει στο διαδίκτυο από τον Mark Gurman, πρέπει να του δίνουμε προσοχή. Ενώ ο Ming-Chi Kuo φαίνεται να έχει χάσει λίγη από την προνοητικότητα του, ο πρώην δημοσιογράγος του 9to5mac που τώρα γράφει στο Bloomberg δεν κάνει σχεδόν ποτέ λάθος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρόνοι παρουσίασης των νέων προϊόντων δεν είναι τόσο σχετικοί, αλλά τα λόγια του είναι σχεδόν μια σφραγίδα εγγύησης όταν πρόκειται για την πρόβλεψη των επόμενων κινήσεων του Cupertino.
Πριν δύο ημέρες δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο μιλά για μια επικείμενη ενημέρωση των AirPods, που μέχρι στιγμής δεν έχουν τίποτα καινούργιο. Το νέο δεν αφορά την περίπτωση με την επαγωγική φόρτιση, όπως θα περίμενε κανείς. Χάρη στις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές των γεγονότων που έχει, μιλάει για δύο σημαντικές ενημερώσεις, αλλά και για πολλά ενδιαφέροντα νούμερα. Θα ξεκινούσα με αυτά, όπως ανέφερε μια έρευνα που λέει ότι το 85% των χρημάτων που δαπανήθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για ακουστικά και ακουστικά πέρυσι πήγε στα ταμεία της Apple. Και αυτό μόνο για AirPods, χωρίς να ληφθούν υπόψη τα έσοδα που οφείλονται στα Beats. Επιπλέον, αυτά τα ακουστικά έχουν κερδίσει τις καρδιές των χρηστών και των κριτών με πολύ υψηλό βαθμό ικανοποίησης, αλλά έχουν επίσης το πλεονέκτημα ότι έχουν κάνει την “πραγματική ασύρματη” τεχνολογία να φτάσει στο ευρύ κοινό.

Δεν υπάρχουν λόγοι να μην θεωρήσουμε τα AirPods ως ένα προϊόν που προορίζεται να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε καταστήματα της Apple αλλά, αντίθετα από τα κανονικά ακουστικά, αυτά απαιτούν συνεχή ενημέρωση. Όχι επειδή είναι ασύρματα αλλά επειδή προορίζονται να γίνουν όλο και πιο έξυπνα. Σύμφωνα με τις καλά ενημερωμένες πηγές του Mark Gurman, φέτος θα κυκλοφορήσει μια έκδοση του 2018 με δύο κύριες καινοτομίες, η πρώτη από τις οποίες είναι η μητρική υποστήριξη του “Hey Siri” χωρίς την ανάγκη να αγγίζετε τα ακουστικά, όπως ακριβώς κάνετε με το HomePod. Μία μικρή αναβάθμιση πολύ πρακτική και που θα έχει επίσης το πλεονέκτημα της απελευθέρωση στον έναν από τους δύο μόνον ελέγχους που έχει το προϊόν, στο δεξί ή αριστερό ακουστικό. Η δεύτερη καινοτομία θα είναι η άφιξη ενός βελτιωμένου τσιπ σε σύγκριση με το σημερινό W1, το οποίο θα μπορούσε να είναι το W2 που υπάρχει στην τρίτη γενιά του Apple Watch ή κάτι άλλο.
Αλλά δεν τελειώνει εδώ: οι πηγές του Gurman δηλώνουν επίσης ότι υπάρχει ήδη ένα συνεχιζόμενο σχέδιο για το μοντέλο του 2019, το οποίο θα πρέπει να προσθέσει προστασία από το νερό. Όχι για καταδύσεις ή κολύμβηση, αλλά για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη χρήση στη βροχή, η την εφίδρωση. Ο Gurman επιβεβαίωσε ότι μια θήκη των AirPods με ασύρματη φόρτηση θα κυκλοφορήσει, αλλά θα πωληθεί χωριστά – πιθανώς συμβατή με όλα τα μοντέλα – που θα πρέπει να φτάσουν στην αγορά μαζί με το AirPower. Πότε; Θα το ξέρουμε ίσως σύντομα

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube