νέα iPhones στις 12 Σεπτεμβρίου

Κάθε χρόνο πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να προβλέψουν πότε η Apple θα λανσάρει τα νέα της iPhone. Ένα γνωστό site λοιπόν χρησιμοποίησε μια ανάλυση με στατιστικά δεδομένα και κοινή λογική παρουσιάζοντας την πιο πιθανή ημερομηνία για φέτος.
Η Lynn La του CNET αναφέρει κοιτώντας την ιστορία:

“Για τα τελευταία 6 χρόνια η Apple έκανε ανακοινώσεις νέων iPhone είτε Τρίτη είτε Τετάρτη και συνήθως όχι αργότερα από την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Για το 2018 και με βάση αυτό έχουμε 4 πιθανές ημερομηνίες αυτές των: Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου.”

Επίσης κοιτάει εν συνεχεία κοιτάει το πότε έχουμε την αργία – Labor Day – στην Αμερική.

“Για το 2018 η Labor Day πέφτει την Δευτέρα 3 Σεπτμεβρίου. Έτσι αν η Apple ακολουθήσει παρόμοιο σχεδιασμό με τα προηγούμενα χρόνια θα έχουμε ανακοίνωση των νέων iPhone την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Δηλαδή στις 11 ή 12 Σεπτεμβρίου”

Με βάση ότι και πέρυσι η Apple επέλεξε την Τετάρτη αντί για την Τρίτη τότε έχουμε το συμπέρασμα πως η εταιρεία θα κάνει το event της την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου. Αν αυτό επαληθευτεί τότε τα νέα iPhones θα βρουν για πρώτη φορά το δρόμο τους στα καταστήματα την επόμενη Παρασκευή στις 21 Σεπτεμβρίου.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube