νέος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων

Το Digitimes ανέφερε πριν 3 ημέρες πως η Apple έχει δημιουργήσει ένα νέο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που θα έρθει να αντικαταστήσει το Touch ID επιτρέποντας έτσι την εισαγωγή μιας βιομετρικής αναγνώρισης δαχτύλου στο iPhone Χ.
Η αναφορά αυτή κάνει λόγο για έναν αισθητήρα που θα είναι ενσωματωμένος κάτι το οποίο σημαίνει πως μάλλον αυτή η ενσωμάτωση θα γίνει μέσα στο πάνελ της οθόνης.
Επίσης διαβάζουμε πως η Apple αντί να χρησιμοποιήσει τις τεχνολογίες των Synaptic ή Qualcomm έχει δημιουργήσει ένα δικό της σύστημα με αλγόριθμους από την Authentec και τεχνολογία για το γυαλί από την Privaris glass tech.
Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι η ίδια αναφορά βάση πάντα πηγών από την παραγωγική αλυσίδα της Apple κάνει λόγο πως το iPhone Χ θα μπει σε μαζική παραγωγή τον Σεπτέμβριο.
Συνήθως η Apple εξασφαλίζει τα νέα iPhone μοντέλα μήνες πριν την επίσημη παρουσίαση έτσι ώστε να εξασφάλιση μια καλή διάθεση για την τεράστια ζήτηση που έχουν. Για παράδειγμα η εταιρεία τον πρώτο Σαββατοκύριακο συνήθως πουλάει 15 εκατομμύρια νέα iPhones!!
Αν η παραπάνω φήμη επαληθευτεί αυτό θα σημαίνει πως το iPhone 8 μπορεί να δει την είσοδο του στην αγορά τον Οκτώβριο ή ακόμη και αργότερα. Κάτι τέτοιο βέβαια θα προκαλέσει εντύπωση μιας και η τελευταία φορά που παρατηρήθηκε κάτι παρόμοιο ήταν με το iPhone 4s.
Παρά το γεγονός ότι το Digitimes δεν έχει πάντα τις καλύτερες επιβεβαιώσεις για φήμες επερχόμενων συσκευών πάρα αυτά κανείς δεν μπορεί να αντικρούσει το γεγονός πως όντως έχει κάποιες άκρες στην παραγωγική αλυσίδα της Apple.
Επίσης πρέπει να θεωρείτε πλέον σχεδόν σίγουρο πως η Apple θα μας φέρει 3 νέα μοντέλα φέτος. Ένα επετειακό με μια OLED oθόνη, με πολλά νέα χαρακτηριστικά και νέο σχεδιασμό καθώς και 2 με LCD oθόνη που θα είναι οι συνεχιστές των τωρινών μοντέλων της αγοράς.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube