Νέος wearable επαγωγικός φορτιστής

Η Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με μία “Μηχανισμός φόρτισης για φορετή ηλεκτρονική συσκευή”.
Η ευρεσιτεχνία αφορά στην κατασκευή ενός επαγωγικού φορτιστή που βρίσκεται ενσωματωμένος στο λουρί του Apple Watch ή συνδέεται σε ένα υπάρχον λουρί και είναι τουλάχιστον 2 ετών παλαιά. Από τις παρακάτω εικόνες μπορείτε τόσο να δείτε τον φορτιστή καθώς και τους δύο τρόπους που μπορεί να συνυπάρξει με το Apple Watch (στην πρώτη περίπτωση είναι ενσωματωμένος στο λουρί ενώ στην δεύτερη περίπτωση έχει προσαρμοστεί σε ένα υπάρχον λουρί εξωτερικά).

Στις εικόνες βλέπουμε ένα λεπτό, λογικά ανθεκτικό, καλώδιο να συνδέεται στο πίσω μέρος της συσκευής, ενώ στην άλλη άκρη του βρίσκεται μία μπαταρία. Ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι η παραπάνω ιδέα θα γίνει πραγματικό προϊόν ή ότι η Apple απλώς προσπαθεί να προστατεύσει την ιδέα της από τον να χρησιμοποιηθεί από άλλες εταιρείες.

Πάντως το ρολόι στο δεύτερο γράφημα είναι στρογγυλό και δεν έχει το σχήμα του σημερινού Apple Watch. Άραγε πρόκειται για ένα νέο σχέδιο για το Apple Watch; Ο χρόνος θα δείξει

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube