Νέο iPad Pro vs iMac i5

Το hardware υλικό μέσα στο νέο iPad Pro είναι ειδικά σχεδιασμένο για βαριά χρήση. Ο A10X Fusion επεξεργαστής του iPad Pro μπορεί  εύκολα να ανταγωνιστεί  πολλούς φορητούς υπολογιστές. Επίσης σχετικά με την απόδοση των γραφικών, αυτά τα νεα Pro έχουν φέρει μια σημαντική βελτίωση σε σύγκριση με το προηγούμενα «Pro» μοντέλα, με 40% μεγαλύτερη απόδοση. Οι προγραμματιστές έχουν τώρα  την υπολογιστική ισχύ που απαιτείται για να δημιουργήσουν νέες και ισχυρές  εφαρμογές, αφιερωμένες στους επαγγελματίες.
Μια πρόσφατη δοκιμή αναφοράς  στο Geekbench 4 αποκάλυψε την πραγματική δύναμη αυτών των iPad. Σε αυτή τη δοκιμασία συγκρίθηκαν με ένα Intel i5 iMac στα 2.21 GHz  


Τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στον ένα-πυρήνα και σε πολλαπλούς πυρήνες μεταξύ των δύο μηχανημάτων είναι σχεδόν ταυτόσημα. Ειδικότερα, ο iMac έχει σκορ 3930 ο ένας-πυρήνας και 11046 σε πολλαπλούς  πυρήνες. Το iPad Pro αντίθετα έφτασε 3832 σημεία ενιαίος-πυρήνων και πολλαπλών πυρήνων 9091 σε. Αυτό υπογραμμίζει περαιτέρω την υπολογιστική ισχύ του νέου iPad Pro, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε πλέον.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube