νέο Office 365 Version 16.22.19020302Το Office 365 παρουσίασε μια νέα έκδοση την 16.22 με την οποία εισάγει μερικά νέα δεδομένα στην επεξεργασία και σχεδίαση την εφαρμογών του.
Δοκίμασε το! Από οποιαδήποτε εφαρμογή του Office, μεταβείτε στο μενού Βοήθεια> Έλεγχος για ενημερώσεις.
Έτσι τώρα πια μπορείτε να σχεδιάστε φυσικά με το trackpad σας, να μετακινήστε το δάχτυλό σας στο trackpad και παρακολουθήστε τη ροή μελανιού στην οθόνη. στα (Excel, PowerPoint, Word)
Οι σημειώσεις απελευθέρωσης αναφέρουν την προσθήκη υποστήριξης για την σχεδίαση με το trackpad χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας, μια ψηφιακή πένα ή ένα ποντίκι. Μόλις ξεκινήσει μια από τις εφαρμογές της σουίτας, επιλέξτε την ενότητα Σχεδίαση από την κορδέλα και ενεργοποιήστε την επιλογή “Σχεδίαση με το trackpad”. Στη συνέχεια, πρέπει να πατήσετε ξανά για να ανοίξετε το μενού Επιλογές πάχους στυλό και χρώματος. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα και μέγεθος. Υπάρχουν πέντε ρυθμίσεις πάχους στυλό από 0,25 έως 3,5 mm, δεκαέξι συμπαγή χρώματα και άλλα που εμφανίζονται αγγίζοντας άλλα χρώματα, οκτώ εφέ (ουράνιο τόξο, γαλαξία, λάβα, ωκεανός, ροζ χρυσό, χρυσό, ασήμι και χάλκινο). Αφού σχεδιάσετε ένα σχήμα, μπορείτε να το επιλέξετε, να το μετακινήσετε ή να το αντιγράψετε, να αλλάξετε το χρώμα του, να περιστρέψετε τη θέση κλπ.


Περισσότερα

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube