νέο UK campus στο Battersea Power Station

batt

Η Evening Standard αναφέρει:

“H Apple θα μεταφέρει 1,400 εργαζομένους από 8 διαφορετικές τοποθεσίες του Λονδίνου σε αυτό που ονομάζει ένα νέο campus στο πρώην εργοστάσιο ηλεκτρικής παραγωγής. Οι εργαζόμενοι αυτοί θα καταλάβουν όλους τους 6 ορόφους αυτού του καθεδρικού στιλ κτιρίου που πρόσφατα έχει ανακαινιστεί μετά από λειτουργία ως εργοστασίου για 33 ολόκληρα χρόνια”

Το εν λόγω κτίριο αποτελεί ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα του Λονδίνου και αυτά που ξεχωρίζουν τόσο για την αρχιτεκτονική τους όσο και για την ιστορία τους. Το γεγονός πως η Apple θα το εξαγοράσει σημαίνει πως θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλά χρόνια για την πόλη του Λονδίνου.
Η Apple αναφέρει πως τα εγκαίνια θα γίνουν κάποια στιγμή το 2021 ενώ η απόφαση αυτή σημαίνει πως όλη η ομάδα του Λονδίνου θα μπορεί να δουλεύει κάτω από την ίδια στέγη ενώ παράλληλα η εταιρεία θα βοηθήσει στις εργασίες ανακαίνισης αυτού του ιστορικού κτιρίου με την τεράστια κληρονομία.
Τα κεντρικά γραφεία της Apple στην Ευρώπη θα παραμείνουν ως έχουν στην Ιρλανδία.
H Apple δεν θα έχει την πλήρη κυριότητα του χώρου κάτι το οποίο σημαίνει πως θα δημιουργηθούν μια σειρά από άλλα γραφεία, οικίες και μαγαζιά με την εταιρεία να αποτελεί τον μεγαλύτερο ένοικο του πρώην εργοστασίου.

πληροφοριακά το κτήριο αυτό υπάρχει στο Album των Pink Floyd Animals

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/hQbNwvBkfag?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube