Νομικά προβλήμα λόγω Error 53

Apple-touch-id-580

Μια νομική εταιρεία στο Σιάτλ φέρεται να είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά εναντίον της Apple, εξαιτίας ενός προβλήματος error 53, στο Touch ID.

Εδώ και λίγο καιρό, έχει εμφανιστεί ένα μήνυμα λάθους με τον τίτλο error 53 σε ορισμένους iPhone χρήστες της υπηρεσίας Touch ID. Το πρόβλημα εκτιμάται ότι προκύπτει από τις επισκευές που γίνονται στον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του Touch ID από μη πιστοποιημένα σημεία επισκευής συσκευών της Apple. To πρόβλημα στο iPhone 6 και το iPhone 6 Plus δεν φέρεται να διορθώνεται μέχρι να γίνει η αναβάθμιση στο λειτουργικό iOS 9.

touch-id-sensor-apple-580

H νομική εταιρεία PCVA με έδρα στο Σιάτλ εκτιμά ότι μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον της Apple, καθώς εκτιμά ότι το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την ίδια την Apple που θέλει να οδηγήσει στους κατόχους των συσκευών της να επιλέγουν τα εξουσιοδοτημένα σημεία επισκευής της Apple, τα οποία όμως είναι πιο ακριβά από τα ανεξάρτητα συνεργεία. Σύμφωνα με το BGR, η εταιρεία PCVA φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή με χρήστες που έχουν αντιμετωπίσει το εν λόγω πρόβλημα με σκοπό να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: , ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube