Ξενοδοχεία με Siri στα δωμάτια

Aloft_Hotel

Η αλυσίδα των αμερικανικών ξενοδοχείων Aloft Hotel εντάσσουν στα δωμάτια τους το Home Kit που ελέγχεται με την Siri, στην Ευρώπη υπάρχει μόνον στη Γερμανία.
Το έργο Jetson, όπως έχει ονομαστεί, θα επεκταθεί σταδιακά σε 100 εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Για να χρησιμοποιήσετε την Siri δεν είναι απαραίτητο να διαθέτετε μια συσκευή της Apple. Τα ξενοδοχεία έχουν μια συσκευή iPad στον τοίχο του δωμάτιου, το οποίο λειτουργεί ως κομβικό σημείο για τη διαχείριση του οικιακού αυτοματισμού του δωματίου. Η καινοτομία έγκειται στην ενσωμάτωση του Home Kit, το δομοτικό σύστημα της Apple, το οποίο ανταποκρίνεται στην εντολή “Hey Siri”.

Ο πελάτης, στη συνέχεια, όταν είναι στο δωμάτιο θα πει απλά “Hey Siri” και την εντολή που θέλει για να διαχειρίζεται τις παραμέτρους των διαφόρων ηλεκτρονικών στοιχείων. Αυτή τη στιγμή μπορεί να διαχειριστεί τις παραμέτρους:

 • Θερμοκρασία δωματίου δρώντας στον κλιματισμό.
 • Ποσότητα του φωτός, το χρώμα και η γωνία που πρέπει να φωτίζεται από την ενσωμάτωση των φώτων Philips Hue.
 • Αναπαραγωγή μουσικής που ζητά τραγούδια από λίστες αναπαραγωγής.
 • Πληροφορίες σχετικά με κοντινά σημεία ενδιαφέροντος.
 • Το iPad στο δωμάτιο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διαβάσετε πληροφορίες, νέα, internet surfing, να παρακολουθήσετε τις καιρικές συνθήκες και ούτω καθεξής. Αυτά τα ξενοδοχεία σας επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας ως κλειδί για το δωμάτιο.

  Δημοσιεύθηκε την
  Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

  Από τον iYannis

  this is just me

  Γράψτε ένα σχόλιο

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  YouTube
  YouTube