οι Αμερικάνοι ΔΕΝ ξέρουν πιο iPhone έχουν

Έρευνα που πραγματοποίησε το Decluttr, μέσω του iDropNews, σε 2000 ανθρώπους που κατείχαν κάποιο smartphone έδειξε ότι όσοι κατέχουν κάποιο smartphone της Galaxy σειράς μπορούν με μεγαλύτερη άνεση να αναγνωρίσουν ποιο μοντέλο έχουν στο χέρι τους σε σχέση με αυτούς που κατέχουν iPhone.

Από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι το 44% γνώριζε ότι έχει ένα iPhone XR ή 7 με το 45.9 % να γνωρίζει ότι κατέχει το iPhone 8. Από την άλλη πλευρά, το 71.32% γνώριζε ότι κατέχει το Galaxy S9+ ενώ το 58.43% γνώριζε ότι χρησιμοποιεί το Galaxy S8.

Επίσης, από την έρευνα έγινε γνωστό ότι περισσότερο από το 50% των Αμερικάνων αγόρασαν ένα smartphone τον τελευταίο χρόνο. Το 31% από αυτούς αγόρασε νέο smartphone γιατί το προηγούμενο έσπασε, το 26% απλά θέλησε να αγοράσει μία πιο γρήγορη συσκευή, ενώ το υπόλοιπο 43% ξόδεψε τουλάχιστον $500 για την αγορά smartphone. Από αυτήν την αγορά δεν έμεναν ικανοποιημένοι το 14% των αγοραστών.

Η έρευνα του Decluttr έδειξε ότι μόλις το 40% των κατόχων Galaxy S7, S8 και S9 γνώριζε ότι τα smartphone τους μπορούν να φορτίσουν ασύρματα. Το 14% των κατόχων των iPhone X, XR και XS από την άλλη γνώριζαν ότι έχουν NFC, με περισσότερους από τους μισούς να γνωρίζουν ότι τα τηλέφωνα τους έχουν αντοχή στο νερό.

Όσον αφορά το 5G, αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι τα τωρινά smartphone μπορούν να υποστηρίξουν το 5G δίκτυο που έχουν ξεκινήσει να λανσάρουν μερικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική. Πιο συγκεκριμένα οι κάτοχοι των παραπάνω τηλεφώνων τόσο της Apple όσο και της Samsung πίστευαν ότι το τηλέφωνο του είναι 5G capable με ποσοστό 47% και 48% αντίστοιχα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube