Οι συμβουλές του iOS 12


Η επίσημη έναρξη του iOS 12 για όλους τους χρήστες θα πραγματοποιηθεί περίπου μια εβδομάδα μετά την παρουσίαση της Apple στις 12 Σεπτεμβρίου.Σήμερα, η εταιρεία άρχισε να διανέμει πληροφορίες σχετικά με το νέο λειτουργικό σύστημα στην εφαρμογή “Συμβουλές” σε συσκευές με iOS 11. Οι συμβουλές εμφανίζονται ανάλογα με την περιοχή και τον τύπο της συσκευής.Η Apple διαφημίζει την απόδοση και την υψηλή απόδοση του iOS 12 σε όλα τα iPhones και iPads που υποστηρίζονται. Αυτές οι συμβουλές συμβάλλουν στη διάδοση πληροφοριών σχετικά με τις καινοτομίες μεταξύ των καταναλωτών, καθώς οι περισσότεροι χρήστες δεν ακολουθούν τα νέα της εταιρείας εκτός από εσάς πού διαβάζετε καθημερινά το μπλοκ μας.
Κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου των δοκιμών beta, οι καταναλωτές διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις, ειδικά σε παλαιότερες συσκευές. Με αυτό, η Apple θέλει να σώσει το κοινό από την ιδέα ότι σκοπίμως επιβραδύνει τα “ξεπερασμένα” μοντέλα προϊόντων.
Η τελική λίστα χαρακτηριστικών θα εμφανιστεί μετά την κυκλοφορία, αλλά οι κύριες καινοτομίες είναι η ομαδοποίηση των ειδοποιήσεων και του Memoji.


Η αναβάθμιση στο iOS 12 θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές, αρχίζοντας με το iPhone 5s.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube