οι χρήστες iPhone οι πιο πιστοί

Ο αναλυτής Horace Dediu δημοσίευσε μια έρευνα της Merrill Lynch η οποία έγινε ανάμεσα σε χρήστες smartphone και έδειξε πως ένας στους πέντε χρήστες Android θα αλλάξει σε iPhone όταν έρθει η στιγμή να αγοράσει το νέο του κινητό.

Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε σε 32523 κατόχους smartphone της Apple, BlackBerry, Google, HTC, Huawei, Lenovo, LG, Motorola, Oppo, Samsung, Vivo, Xiaomi και ZTE, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πως η πλειοψηφία τους θα αγόραζε smartphone της εταιρείας που χρησιμοποιεί ήδη σε ποσοστά που δείχνουν ποιοί χρήστες είναι πιο πιστοί στα smartphone που ήδη έχουν έτσι ώστε να αγοράσουν και πάλι ένα από την ίδια εταιρεία.
Τα στοιχεία δείχνουν πως οι πιο πιστοί χρήστες smartphone είναι αυτοί που έχουν στην κατοχή τους κάποιο iPhone, με το 70% από αυτούς να δηλώνει πως θα αγόραζαν iPhone και στην επόμενη αγορά τους, τη στιγμή που μόλις το 4% των κατόχων iPhone θα αγόραζε συσκευή της Samsung. Η Apple όμως ήταν και η πιο δημοφιλής εταιρεία όσον αφορά αυτούς που θα αλλάξουν smartphone, με ποσοστό 15%-25% να σκοπεύουν να αγοράσουν κάποιο iPhone, αλλάζοντας από το Android που έχουν αυτήν τη στιγμή στην κατοχή τους.
Αν δούμε τα στατιστικά στοιχεία των κατόχων HTC smartphone, θα δούμε πως το 25% από αυτούς θα αγοράσει ένα iPhone στην επόμενη αγορά τους, ενώ για τις υπόλοιπες εταιρείες τα στατιστικά δείχνουν πως αρκετοί θα ήταν αυτοί που θα αγόραζαν ένα iPhone αντί του Android smartphone που έχουν αυτήν τη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, το 22% των χρηστών BlackBerry και Oppo, το 20% των Motorola, Vivo και Xiaomi, το 19% των Samsung, το 18% των Lenovo, το 15% των ZTE και Huawei, το 14% των LG και το 5% των Google χρήστών, θα έκαναν την αλλαγή σε iPhone.
Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πολλοί χρήστες Android smartphone θα άλλαζαν σε iPhone, με την πλειοψηφία όμως των κατόχων Samsung και Huawei smartphone να είναι πιστοί στις επιλογές τους και να δηλώνουν πως η επόμενη αγορά τους θα ήταν και πάλι μια συσκευή της ίδιας εταιρείας, δηλώνοντας την ικανοποίησή τους.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube