Ομελέτα στην Tοστιέρα…..

  1. Τρίβουμε δύο πατάτες στον τρίφτη τις πλένουμε καλά και τις στραγγίζουμε για να φύγει το πολύ άμυλο.
  2. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι ότι μπαχαρικά θέλουμε και λίγο λάδι.
  3. Τοποθετούμε το μείγμα της πατάτας στην τοστιέρα ανάμεσα σε δύο αντικολλητικά χαρτιά φούρνου, και τα κάνουμε σαν μία λεπτή στρώση με τα δάχτυλα μας.

  4. Τις αφήνουμε να ψηθούν για λίγα  λεπτά, πρακτικά, μέχρι να διαλύεται η πατάτα στην πίεση από το δάκτυλο μας.

  1. Χτυπάμε τέσσερα αυγά και προσθέτουμε το περιεχόμενο της πατάτας από την τοστιέρα.
  2. Τοποθετούμε το μείγμα ξανά στην τοστιέρα μόνο σε ένα αντικολλητικό χαρτί από κάτω αφήνοντας λίγο κενό από πάνω στην τοστιέρα.
  3. Το αφήνουμε να ψηθεί και όταν πιστεύουμε ότι είναι έτοιμο το αφαιρούμε το κόβουμε σε δύο επιμήκη κομμάτια προσθέτουμε τα υλικά της αρεσκείας μας και τα τυλίγουμε  σε ρολό, τα δύο κομμάτια της ομελέτας μας.
  4. Τα βάζουμε για λίγο ξανά στην τοστιέρα, τυλιγμένα σε χαρτί  φούρνου, τα αφήνουμε για λίγο  και όταν τα βγάλουμε, περιμένουμε λίγο  να κρυώσουν και τα κόβουμε σε ροδέλες.

YouTube
YouTube