ο κύκλος ζωής ενός iPhone

iPhone

Σε μια πρωτοβουλία που σχεδιάστηκε με τη WWF για την υποστήριξη της Ημέρας της Γης , η Apple έχει ανακοινώσει επίσημα την διάρκεια του κύκλου ζωής ενός iPhone ή iPad σε 3 χρόνια για τις συσκευές που βασίζονται στο iOS και, τέσσερα για τα Mac . Επισημαίνοντας ότι είναι η «μέση» ζωή και ότι τα πάντα, φυσικά, θα πρέπει να εξαρτηθούν με τη χρήση που γίνεται της εν λόγω συσκευής.

Η Apple έχει δηλώσει ότι τα δεδομένα είναι το αποτέλεσμα των προσομοιώσεων με το “τυπικό” σενάριο χρήσης. Μετριέται με τη δύναμη που προέρχεται από τη συσκευή και, στη συνέχεια, σε σύγκριση με τις πραγματικές δυνατότητες υλικού και λογισμικού του μηχανήματος. Όλα αυτά είναι ένα είδος μανιφέστου που το Cupertino έχει αναρτήσει για να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων της και έτσι να διαλύσει όλες τις αμφιβολίες σχετικά με τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός iPhone.

261594

Επίσης στη συνέχεια παρουσίασε την πρωτοβουλία για την ενημέρωση των 27 “πράσινων” app : δημοφιλείς εφαρμογές όπως το Dragon City, Candy Crush Soda Saga και Angry Birds έχουν δεσμευτεί να εξαπλώσουν τις καλές προθέσεις της WWF και της Apple στην Ημέρας της Γης που αναμένεται στις 22 Απριλίου.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: , ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube