έδρα στην Ολλανδία η εταιρεία του Jony Ive


LoveFrom Jony (Με αγάπη, από τον Jony). Φαίνεται σχεδόν σα να κλείνει μια επιστολή, μια ευχετήρια κάρτα συνοδευόμενη από ένα δώρο. Αντ ‘αυτού είναι το όνομα της νέας εταιρείας σχεδιασμού του πρώην επικεφαλής του σχεδιασμού της Apple.

Όπως γνωρίζετε, ο Jonathan Ive δεν είναι πλέον υπεύθυνος για τον σχεδιασμό της Apple. Αποφάσισε να εγκαταλείψει την εταιρεία και να δημιουργήσει τη δική του, να ασχοληθεί με διάφορα έργα και όχι μόνο ηλεκτρονικές συσκευές.
Η εταιρεία του ονομάζεται LoveFrom Jony . Το εμπορικό σήμα έχει ήδη καταχωριστεί στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α., ακόμη και αν δεν υπάρχει ακόμη επίσημο λογότυπο. Το περίεργο είναι ότι, ακόμη και αν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατατέθηκε στις ΗΠΑ, ο Jony Ive δεν θα παραμείνει στις ΗΠΑ. Η εταιρεία του δεν θα έχει έδρα ούτε το Λονδίνο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά θα έχει έδρα τις Κάτω Χώρες . Προφανώς στον Ive οι ευρωπαϊκοί νόμοι είναι πιο βολικοί και οι φόβοι του Brexit, που πρόσφατα ανακοινώθηκε για τα τέλη Οκτωβρίου, τον κάνουν να έχει φόβο για τα όρια λειτουργίας της εταιρείας του.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube