πατέντα επάλληλων μαγνητικών βυσμάτων

81eeb7c38cb8e9e249a7b504bfb669d0
Η δυνατότητα σύνδεσης με πολλαπλά περιφερειακά θα βοηθούσε το iPad στην προσπάθειά του να αποτελέσει το μέλλον του personal computing. Μια πρόσφατη πατέντα από την Apple, δείχνει πως θα μπορούσε να υλοποιηθεί η εν λόγω σύνδεση.
Πρόκειται για σχέδια που δείχνουν βύσματα που συνδέονται μαγνητικά, με δυνατότητα να στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο και προορίζονται για handheld ηλεκτρονικές συσκευές.

Η πατέντα περιγράφει ότι κάτι τέτοιο θα επέτρεπε τη μεταφορά δεδομένων, τη φόρτιση και τη σύνδεση περιφερειακών ταυτόχρονα στην ίδια συσκευή.

Οι μαγνήτες θα ευθυγραμμίζουν τα βύσματα και θα τα κρατούν σταθερά. Δίνεται η εντύπωση μιας εξελιγμένης έκδοσης του Smart Connector, που εισήγαγε η Apple με το iPad Pro. To Smart Connector συνδέεται μαγνητικά, όμως προς το παρόν περιορίζεται στη σύνδεση πληκτρολογίων με το tablet.

gallery_363048_2550_136638

Τα σχεδιαγράμματα της πατέντας δείχνουν δύο διαφορετικά βύσματα. Το ένα μοιάζει με Lightning ή USB Type-C και το άλλο θυμίζει το βύσμα που συνδέεται με το Apple Watch. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι, το γεγονός ότι η Apple κατέθεσε πατέντα για κάτι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το υλοποιήσει.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube