Ποια είναι τα πιο χρησιμοποιούμενα emoji;Το iOS 12 βρίσκεται τώρα στις περισσότερες συσκευές της Apple. Επιπλέον, με την έκδοση 12.1, έχουν προστεθεί ορισμένα νέα χαρακτηριστικά. Εκτός από τις ομαδικές κλήσεις στο FaceTime, υπάρχουν και τα 70 νέα emojis.
Ίσως έχετε κατεβάσει την τελευταία ενημέρωση και χρησιμοποιείτε ήδη τα νέα smilies. Αλλά από αυτά που είναι τα πιο χρησιμοποιημένα; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση προέρχεται από την Emojipedia: το site που ειδικεύεται στα emojis. Χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο ανάλυσης, παρακολούθησαν την ανταλλαγή tweets και τη χρήση του emojis από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου.
Αυτή την εβδομάδα το πιο χρησιμοποιημένο νέο emoji ήταν ο φαλακρός άνδρας, to aκολούθησε το emoji του ζαλισμένου προσώπου, η φατσούλε με τις καρδούλες, το πόδι, το υποκριτικό πρόσωπο και το κόκκινο,ιδρωμένο και άρρωστο.
Το λιγότερο χρησιμοποιούμενο είναι αυτό της γυναίκας υπερήρωας. Η ανάλυση έγινε με την μετανάλυση των tweets, retweets και likes. Η Unicode και η κοινοπραξία της Apple εργάζονται ήδη για το emojis του 2019. Το επόμενο έτος με το iOS 13, θα προστεθούν 157 emojis.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube