ένα Apple Pencil λίγο σαν πραγματικό μολύβι
Το νέο μολύβι της Apple είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά από την προηγούμενη γενιά. Πρόκειται για ένα ελαφρώς μικρότερο μοντέλο χωρίς το lighting βύσμα στο άνω άκρο. Αυτό συμβαίνει επειδή επαναφορτίζεται από φορτίο επαγωγής από το iPad Pro 2018.
Σε κάποιον όμως δεν άρεσε όλο αυτό το λευκό, και το κάνει να είναι σαν πραγματικό στυλό ίσως είναι πολύ ζεν. Έτσι, ο Cedric M. από το Frisco (Texas) είπε στο Reddit πώς έκανε το μολύβι της Apple ένα απλό μολύβι, τουλάχιστον εμφανισιακά.
Ο άνδρας λέει ότι χρησιμοποίησε ένα βάμμα που ονομάζεται Rit. Το χρησιμοποιεί ήδη για δουλειά, οπότε ήξερε ότι θα δούλευε σε πλαστικό. Πριν από το χρωματισμό στο μολύβι της Apple, έχει κάνει μερικές γρατζουνιές στην επιφάνεια χρησιμοποιώντας ένα φύλλο γυαλόχαρτου. Με αυτό τον τρόπο παρουσίασε τις τυπικές αυλακώσεις του ξύλου.
Με μια βούρτσα δημιουργεί στη συνέχεια την παλέτα χρωμάτων των μολυβιών, χρωματίζοντας την άκρη σαν γραφίτη. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα αξιοσημείωτο. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με ένα κοινό μολύβι. Φυσικά είναι ένα τελικό αποτέλεσμα, το οποίο καθιστά άκυρη την εγγύηση.
Ωστόσο, στο διαδίκτυο, πωλούν αυτοκόλλητα για το μολύβι της Apple. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο, αλλά μπορείτε να μην χάσετε έτσι την εγγύηση, απλά αφαιρέστε το αυτοκόλλητο για να επιστρέψετε στο μολύβι της Apple όπως ήταν πριν.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube