πραγματικό πιάνο για το iPad home made


Οφείλω να ομολογήσω ότι μεταξύ όλων των μουσικών οργάνων το πιάνο με είχε προσελκύσει πάντα πιο πολύ. Όχι τοσο για την ομορφιά του, αλλά επειδή ήταν πάρα πολύ δημοφιλές. Αλλά ίσως μπορούμε να το κάνουμε και εμείς όπως ο Adam Kumpf που κατασκεύασε τον μηχανισμό για το πιάνο που χρησιμοποιείται με ένα iPad.

Προφανώς, το σχέδιο είναι λίγο κιτς. Τα υλικά είναι φτωχά και πιθανώς δεν θα διαρκέσουν στην πάροδο του χρόνου. Αλλά αξίζει τον κόπο αν θέλετε να το κατασκευάσετε για κάποια δοκιμή. Στο Instructables έχουν δημοσιευθει όλα τα στάδια της κατασκευής και των υλικών που απαιτούνται, όπως μανταλάκια για κρεμασμένα ρούχα, ασημόχαρτο, λαστιχάκια, χαρτόνι και στυλό.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή Fiddlewax Pro, το οποίο προσομοιώνει ένα εικονικό πιάνο για iPad. Η εφαρμογή κοστίζει € 17.99 και ζυγίζει 24,5 MB. Μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/Eb_b5BGs3VE?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube