Πρόβλημα αυτονομίας στο iOS 10 ?

location-arrow-icon-location-services

Το νέο λογισμικό της Apple για iPhone και iPad έφερε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι χρήστες που παραπονιούνται πως αυτό είχε και επίπτωση στην μπαταρία τους.
Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία των χρηστών τότε καλό είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
Περιορίστε τις Υπηρεσίες τοποθεσίας
Μερικές από τις πιο απαιτητικές διαδικασίες για την μπαταρία της συσκευής σας είναι η αναγνώριση της τοποθεσίας σας. Με το να τις περιορίσετε μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό που η συσκευή σας θα ενεργοποιεί το GPS για αυτό τον σκοπό και έτσι να κερδίσετε σε αυτονομία.
Θα πρέπει να πλοηγηθείτε στο Settings → Privacy → Location Services.

turn-off-location-services-for-app-in-ios-8

Το να έχετε πράγματα να “τρέχουν” στο παρασκήνιο είναι μια απαιτητική ενέργεια σε ότι αφορά την μπαταρία της συσκευής σας.
Ο νέος επεξεργαστής της Apple Α10 Fusion για αυτό τον σκοπό έχει ειδική διαχείριση αλλά υπάρχει όπως γνωρίζουμε μόνο στα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.
Για όσους έχουν κάποια άλλη συσκευή η απενεργοποίηση η περιορισμός στις Υπηρεσίες τοποθεσίας επιλεκτικά δεν είναι καθόλου κακή ιδέα για να έχετε καλύτερη αυτονομία.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube