Πρόβλημα στην παραγωγή του iPhone XR


Με την ανακοίνωση των νέων iPhone δεν ήταν πολλοί αυτοί που περίμεναν πως τα OLED μοντέλα θα κυκλοφορούσαν πριν το LCD μοντέλο, το οποίο θεωρητικά παράγεται πιο εύκολα. Οι λόγοι πίσω από αυτήν την απόφαση παραμένουν άγνωστοι, ωστόσο μερικοί ισχυρίζονται πως η Apple ήθελε να δει πρώτα την πορεία των iPhone Xs και Xs Max πριν ρίξει στα ράφια το iPhone XR.

Σύμφωνα όμως με μια νέα αναφορά από τους DigiTimes, αυτή η καθυστέρηση ίσως να οφείλεται σε προβλήματα στην παραγωγή. Αναφέρεται πως λόγω καθυστερήσεων των προμηθευτών και προβλήματα στα εργοστάσια, η παραγωγή του iPhone XR πρόκειται να καθυστερήσει. Συγκεκριμένα το πρόβλημα εντοπίζεται στην Pegatron, έναν εκ των κατασκευαστών της Apple για το iPhone XR. Έλλειψη εργατικού δυναμικού και νούμερα παραγωγής κάτω των προσδοκιών οδήγησαν την Apple να μετατοπίσει ένα μέρος της παραγωγής από την Pegatron στην Foxconn. Πριν, η παραγωγή ήταν μοιρασμένη 50/50, τώρα όμως οι παραγγελίες από την Pegatron έχουν πέσει στο 30%.
Άγνωστο παραμένει αν αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone XR, η οποία έχει οριστεί στις 26 Οκτωβρίου. Foxconn και Pegatron έχουν ένα μήνα ακόμα για να φτάσουν τα επιθυμητά επίπεδα παραγωγής της Apple.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube