πρόβλημα στο ακουστικό του iPhone 8

Η Apple εργάζεται για να επιδιορθώσει το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στις συσκευές iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Χρήστες ανά τον κόσμο παραπονέθηκαν πως κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων, ακούν ένα στατικό, διακεκομμένο ήχο να βγαίνει μέσα από τις συσκευές τους.

Η εταιρεία λοιπόν αναγνώρισε το πρόβλημα και σύμφωνα με το The Verge θα το επιδιορθώσει πολύ σύντομα μέσω αναβάθμισης λογισμικού.

«Είμαστε ενήμεροι για το ζήτημα αυτό, το οποίο προκαλεί σε κάποιους χρήστες των συσκευών iPhone 8 και iPhone 8 Plus διακοπτόμενους ήχους όταν έχουν μια ηχητική συνομιλία. Η ομάδα μας εργάζεται για την επιδιόρθωση του προβλήματος μέσω μιας επερχόμενης αναβάθμισης λογισμικού.»

Σύμφωνα με τις περιγραφές των πρώτων κατόχων των συσκευών αυτών, ο ήχος αυτός είναι πάρα πολύ ενοχλητικός. «Βγαίνει» από το ακουστικό της συσκευής κατά τη διάρκεια των ηχητικών κλήσεων, αλλά και των κλήσεων FaceTime. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως τα περιστατικά είναι διάσπαρτα και πως το πρόβλημα παρουσιάζεται σε μέρος των κλήσεων και όχι στο σύνολό τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο κόλπο που να διορθώνει προσωρινά το πρόβλημα και οι χρήστες καταφεύγουν στη λύση των ακουστικών.

Παρακολουθούμε το σημαντικό αυτό θέμα και θα επανέλθουμε με ό,τι νεότερο, αξιόλογο προκύψει.
Φυσικά ελπίζουμε να είναι μόνον πρόβλημα software που να μπορεί να διορθωθεί με βελτίωση του λογισμικού.
Γιατί διαφορετικά αν πρόκειται για πρόβλημα στο hardware (ακουστικό) το πράγμα είναι σοβαρότερο από ότι φαίνονταν στην αρχή.

Δείτε στο video το ακριβές πρόβλημα

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/zKDVkSMMPNU?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Πρός το παρόν συνιστούμε την αναστολή αγοράς iPhone 8 μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.
Ετσι και αλλιώς η διαθεσιμότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη σχεδόν σε παρακαλάνε από όες τις γνωστές αλυσίδες-καταστήματα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube