πώς το Apple Watch ανιχνεύει τους παλμούς

Heart_Rate_Glance-530x386

Το ρολόι της Apple είναι το πρώτο βήμα για την Apple στον ιατρικό τομέα. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει το iOS App για την Υγεία με το iOS 8, ενώ με το SmartWatch της σας επιτρέπει να συλλέγετε κάποια στοιχεία για την υγεία σς. Σε μελλοντικές εκδόσεις του ρολογιού θα υπάρχουν εκδόσεις σίγουρα με περισσότερους αισθητήρες, αλλά προς το παρόν υπάρχει ένας για να συλλέξει δεδομένα σχετικά με τον καρδιακό ρυθμό σας.
Αλλά πώς δουλεύει αυτός ο αισθητήρας; Η απάντηση δίνεται απευθείας από την εταιρεία στην σελίδα υποστήριξης του Apple Watch. Στην πράξη, το αίμα είναι κόκκινο, διότι αντανακλά το κόκκινο φως και απορροφά το πράσινο φως. Η εκμετάλλευση αυτής της αρχής μπορεί να ανιχνεύσει το ρυθμό με ένα απλό σύστημα. Απλά εκπέμπεται ένα πράσινο φως, μέσω των LED, και ετσι μπορεί να καταγράψει την ποσότητα του φωτός που απορροφάται.
Το Apple Watch χρησιμοποιεί αυτόν τον αισθητήρα, τον οποίο ονομάζει Heart Rate Glance, κάθε 10 λεπτά και στέλνει τα δεδομένα στην εφαρμογή για το iPhone. Για να το χρησιμοποιήσετε, όμως, θα πρέπει να το έχετε τοποθετήσει στον καρπό του χεριού σας.

Αν θέλετε, μπορείτε να συνδέσετε έναν εξωτερικό ανιχνευτή καρδιακών παλμών μέσω Bluetooth.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube