σεξουαλικό βοήθημα από το Apple Watch

Screen-Shot-2015-0_3422055b
Η αλήθεια είναι όταν κάποιος σας μιλά για σεξουαλικό βοήθημα το μυαλό σας να πάει σε κάποιο sex shop. Όχι πλέον καθώς η Apple έχει κατασκευάσει το πρώτο σεξουαλικό βοήθημα το οποίο ρυθμίζεται από το Apple Watch και έχει ήδη προκαλέσει πάταγο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με την Telegraph, μέσα σε λίγες ώρες οι πωλήσεις του σεξουαλικού βοηθήματος έφτασαν το στόχο των 10.000 δολαρίων.

Το σεξουαλικό βοήθημα δουλεύει με τηλεχειριστήριο το οποίο είναι προσαρμοσμένο σε ένα δονούμενο ηλεκτρονικό παιχνίδι το οποίο θα μπορούσατε να ελέγχετε είτε εσείς είτε ο σύντροφός σας.

Το σεξουαλικό βοήθημα έχει τρία επίπεδα ταχύτητας και η μπαταρία του διαρκεί πάνω από δύο ώρες, ενώ μπορεί και να χειρίζεται με Bluetooth.
Το «Blush» με κόστος $ 39 είναι sold out Ήδη.

Δείτε το βίντεο

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/5x9mBZiS0PQ?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube