σπασμένο iPhone ίδια αξία με καινούριο LG


Τα iPhones της Apple είναι τα τηλέφωνα με τη μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία από οποιοδήποτε άλλο “έξυπνο” τηλέφωνο.

Τα iPhones κρατάνε την αξία τους και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το γράφημα, που δείχνει ότι ένα καινούριο LG έχει την ίδια αξία με ένα σπασμένο iPhone!

Το iPhone 4S, όπως εξηγεί η ιστοσελίδα gizmodo.com, διατηρεί περίπου το 40% της αρχικής του αξίας αυτή τη στιγμή. Εξηγείται ότι η Apple έχει καταφέρει να ανατρέψει τελείως το παιχνίδι και από την… περιθωριοποίηση του λειτουργικού συστήματος των Macintosh στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, έχει φτάσει στην εμφανή ανωτερότητα του λειτουργικού κινητών τηλεφώνων iOS, που θεωρείται απείρως πιο πρακτικό και εύκολο στη χρήση -και αξιόπιστο- από τα Android και τα Windows.

Συν τοις άλλοις, η αντικατάσταση μιας σπασμένης οθόνης κοστίζει πολύ λίγο, αλλά η ζημιά στο κινητό τηλέφωνο ρίχνει αρκετά την τιμή. Αν αναλογιστεί όμως κανείς ότι η αρχική τιμή του είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από των LG, καταλαβαίνει κανείς το λόγο που τελικά συμβαίνει αυτό.

Δείτε το γράφημα:

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube