στο 75% των iPhones το iOS 12

Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων Mixpanel, το iOS 12 μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου του 2018 έχει εγκαταστσθεί στο 75% των κινητών συσκευών της Apple. Για λόγους σύγκρισης, το προηγούμενο έτος το iOS 11 πέτυχε ένα τέτοιο αποτέλεσμα μόνο στο τέλος Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες της εταιρείας, οι χρήστες κάνουν λήψη του iOS 12 πιο ενεργά από τον προκάτοχό του, το iOS 11. Αυτό υποδηλώνει και ο βαθμός διανομής της νέας έκδοσης λογισμικού για τις συσκευές iOS. Για λόγους σαφήνειας, οι αναλυτές δημοσίευσαν επίσης ένα γράφημα που δείχνει το ποσοστό των πρόσφατων εκδόσεων του iOS με ποσοστό επί τις 100.
Επί του παρόντος, το iOS 12, το οποίο κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου 2018, υπάρχει στο 75% των συσκευών της Apple. Όσον αφορά το iOS 11, που παρουσιάστηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 2017, ήταν σε θέση να φτάσει το 75 τοις εκατό μόνο μετά από σχεδόν τρεις μήνες από την κυκλοφορία του στα τέλη του Δεκεμβρίου. Έτσι, το iOS 12 ξεπερνά τον προκάτοχό του κατά περίπου τρεις εβδομάδες από την άποψη του αριθμού των εγκαταστάσεων. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, η επιτυχία της τελευταίας ενημέρωσης του λειτουργικού συστήματος βρίσκεται κυρίως στο γεγονός ότι επιταχύνει την λειτουργία των παρωχημένων smartphone της Apple, ειδικά του iPhone 5S και του 6S.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube