Συνέντευξη του Steve Jobs στην σχολή SloanΠεριοδικά βγαίνουν βίντεο σχετικά με τον Steve Jobs. Δεν αποτελεί έκπληξη η ανακάλυψή τους, διότι εκείνη τη εποχή δεν είχαν ψηφιοποιηθεί όλα. Τα βίντεο συχνά καταγράφονταν σε μαγνητικές ταινίες και αποθηκεύονταν. Αυτά τα έγγραφα ανακαλύπτονται μετά τυχαία.
Για παράδειγμα, το MIT δημοσίευσε μια μακρά συνέντευξη με τον Steve Jobs που καταχωρήθηκε στη σχολή διαχείρισης Sloan το 1992. Την εποχή εκείνη, ο Steve Jobs δεν ήταν στην Apple, αλλά οδηγούσε την NeXT: την εταιρεία που ίδρυσε μετά την απόλυση του από την εταιρεία του Cupertino. Ήταν η εταιρεία που η Apple απέκτησε για την ανάπτυξη του OS X αρχικά (τώρα macOS).
Το βίντεο διαρκεί 1 ώρα και 13 λεπτά. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό δεν είναι ένα επίσημο βίντεο. Όσοι το έκαναν δεν τράβηξαν καλά τον CEO της NeXT. Μέρος του κεφαλιού του δεν βρίσκεται καν στο πλαίσιο.
Παρόλο που ο Steve Jobs δεν είχε πάρει πτυχίο ποτέ, έδειχνε μια εξαιρετική γνώση της οικονομίας και της διοίκησης επιχειρήσεων, που απέκτησε με την πολυετή εμπειρία του στον τομέα.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/Gk-9Fd2mEnI?start=3&modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube