τέλη Απριλίου iOS 6.1.4 με αλλαγές στο VPN

η Apple θα αναγκαστεί να αλλάξει τη λειτουργία “VPN on demand” με την έκδοση ενός νέου: iOS 6.1.4 στά τέλη Απριλίου.


Η VirnetX το Νοέμβριο του 2011 μήνυσε την Apple για παραβίαση της συλλογής των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που ανήκουν δίκτυο, ζητώντας πάνω από 900 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση. Ένα χρόνο αργότερα, το Νοέμβριο του 2012, μια ομοσπονδιακή κριτική επιτροπή σε ένα δικαστήριο του Τέξας διέταξε την εταιρεία στην καταβολή Cupertino της ποινής από 368.200.000 $

Ακριβώς λόγω αυτών των αποζημιώσεων που επιδικάστηκαν στην VirnetX, η Apple σήμερα επίσημα αναγνώρισε ότι “θα αλλάξει τη λειτουργία του VPN με τη ζήτηση για iOS συσκευές με iOS 6.1 και αργότερα.” Από το έγγραφο έχει ως εξής:

Συσκευές με iOS 6.1 ή αργότερα με VPN σε λειτουργία ζήτηση που να “πάντα” συμπεριφέρονται σαν να είχαν ρυθμιστεί με την επιλογή “Προσδιορίστε αν είναι απαραίτητο.”
Η συσκευή θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια αίτηση σύνδεσης VPN μόνο αν είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τον κεντρικό υπολογιστή DNS που προσπαθεί να φτάσει. Αυτή η αλλαγή θα πρέπει να εισαχθεί σε μια ενημερωμένη έκδοση αργότερα αυτό το μήνα.

πηγή

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube