τέλος οι 32-bit εφαρμογές στο iOS 11

Η Apple σιγά σιγά προσπαθεί να απομονώσει τις 32 bit iOS εφαρμογές και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα πάρει ακόμη πιο δραστικά μέτρα πάνω σε αυτό.
Σύμφωνα με τον προγραμματιστή Steven Troughton-Smith, η Apple θα σταματήσει εξολοκλήρου την υποστήριξη των 32-bit εφαρμογών με την έλευση του iOS 11. Αυτό αυτόματα σημαίνει πως πολλές εφαρμογές θα σταματήσουν να λειτουργούν αν οι προγραμματιστές τους δεν προχωρήσουν σε άμεση αναβάθμιση.

Δημόσια η Apple δεν έχει αναφέρει κάτι τέτοιο αλλά ο Smith πιστεύει πως πλέον κάτι τέτοιο είναι πολύ ξεκάθαρο.
Η Apple ξεκίνησε την υποστήριξη των 64 bit εφαρμογών με την έλευση του iPhone 5s τον Σεπτέμβριο του 2013. H εταιρεία επίσης ζήτησε από τους προγραμματιστές της να παραδώσουν αναβαθμισμένες εφαρμογές μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Η Apple θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν να “κυνηγάει” τις 32-bit εφαρμογές μιας και αυτές αν συνεχίσουν να υπάρχουν μπορεί να μειώσουν πλέον την απόδοση μιας συσκευής.

Ο Smith πιστεύει επίσης πως οι μελλοντικής γενιάς επεξεργαστές ίσως δεν φέρουν καθόλου 32-bit υποστήριξη μια ακόμη δραστική κίνηση για αυτό τον σκοπό.
Το πλάνο της Apple είναι να καθαρίσει το App Store από εφαρμογές που είναι προβληματικές ή οι προγραμματιστές τους τις έχουν ξεχάσει.
Η Apple από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει αφαιρέσει 50.000 τέτοιες εφαρμογές.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube