Τα προϊόντα της Apple στο Amazon

Αυτή είναι μια σημαντική συμφωνία που έχει μόλις υπογραφεί μεταξύ της Apple και της Amazon. Μέσω της ιστοσελίδας CNET λοιπόν μάθαμε, ότι οι δύο γίγαντες των ΗΠΑ μόλις ανακοίνωσαν ότι τα προϊόντα της Apple θα διανεμηθούν σύντομα από την Amazon σε όλο τον κόσμο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιαπωνία, η Ινδία και η Γαλλία αποκτούν και άλλο ένα κατάστημα για Apple προϊόντα. Ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων Apple και Beats θα είναι διαθέσιμος, συμπεριλαμβανομένων Mac, iPhone, iPad και Apple Watch. Εξαίρεση θα αποτελέσει το HomePod, το οποίο έρχεται σε άμεσο ανταγωνισμό με το Echo της Amazon, έτσι δεν θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο των προϊόντων Apple. Φυσικά δεν θα υπάρχουν τα πάντα από την αρχή, αλλά ο κατάλογος θα επεκταθεί κατά τη διάρκεια των εβδομάδων.

Είναι ήδη δυνατό να παραγγείλετε προϊόντα από την Apple μέσω του Amazon, αλλά είναι συνήθως προσφορές τρίτων πωλητών, συχνά ξένων. Από τις 4 Ιανουαρίου 2019, θα πρέπει λοιπόν όλοι αυτοί να γίνουν εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές από την Apple αν θέλουν να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους στην Amazon. Αυτό θα μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο δυσάρεστων εκπλήξεων, ακόμα κι αν σημαίνει ότι τα ποσοστά θα αυξηθούν για να είναι πιο κοντά σε αυτά της Apple. Ωστόσο, τα ανακατασκευασμένα προϊόντα δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή αυτή και θα εξακολουθήσουν να προσφέρονται.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube