Τι δεν παρουσίασε η Apple


Η Apple ανακοίνωσε πολλά προϊόντα κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη. Πολλές συσκευές, ωστόσο, δεν έχουν ακόμη παρουσιαστεί και ίσως ποτέ δεν θα δούμε μια ενημερωμένη έκδοση τους.

Πολλές λοιπόν προσδοκίες από την πρόσφατη εκδήλωση έχουν εκπληρωθεί από την εταιρεία. Στις 7 Νοεμβρίου λοιπόν το νέο MacBook Air, το Mac Mini και το πολυαναμενόμενο IPad Pro με bezless σχέδιο θα είναι στην αγορά. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες περίμεναν περισσότερα από την εκδήλωση της Apple, όπως η άφιξη στην αγορά της βάσης ασύρματης φόρτισης Airpower ή η ανακοίνωση των νέων Αirpods. Ας δούμε λοιπόν τι συσκευές δεν έχουν ακόμη αναφερθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

iMac, MacBook και Mac Pro
Πολλοί αναμένανε την άφιξη του νέου iMac και MacBook, αλλά η Apple δεν έχει ακόμα τίποτα για αυτά. Το νέο iMac ua έπρεπε να διατηρήσει το ίδιο σχέδιο με έναν όμως ανανεωμένο εσωτερικό υλισμικό. Το ίδιο ισχύει και για το MacBook, τα οποία μετά την ανακοίνωση του MacBook Air ίσως δεν έχουν νόημα να υπάρχουν. Οι τεχνικές προδιαγραφές του MacBook πλέον είναι στην πραγματικότητα κατώτερες από εκείνες του νέου MacBook Air που παρουσιάστηκε, αλλά η τιμή τους είναι υψηλότερη.
Όσο για το Mac Pro δεν περιμέναμε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης, αλλά θα μπορούσε να είναι μια ωραία έκπληξη από την Apple. Είναι τελικά μια εξειδικευμένη συσκευή, αλλά αφορά ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών.

iPad μίνι
Ο διάσημος αναλυτής Ming-Chi πρόσφατα δήλωσε ότι το νέο iPad Mini αναπτύσσεται από την Apple. Αλλά όπως φαίνεται, δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να το φέρει στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους, με αποτέλεσμα να αναβληθεί. Θα μπορούσε επίσης να είναι αναληθείς οι πληροφορίες, στην πραγματικότητα πιστεύω ότι το iPad mini μπορεί να έχει μόνιμα εγκαταλειφθεί από την Apple. Το μέγεθός του συμπίπτει σχεδόν με εκείνο του IPhone XS Max, έτσι πολλοί χρήστες επιλέγουν ένα phablet αντί να αγοράσουν ένα iPad mini.

Airpower και Airpods 2
Για άλλη μια φορά κανείς δεν μίλησε για το Airpower και τη δεύτερη έκδοση του Airpods. Γνωρίζουμε ότι η ασύρματη βάση φόρτισης που σχεδιάστηκε από την Apple αντιμετωπίζει προβλήματα απο τον αρχικό χρόνο σχεδίασης. Αυτός ίσως είναι ο λόγος για τον οποίο η διάθεση της στην αγορά έχει αναβληθεί. Όσο για τα νέα Airpods 2 δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμα.

Ίσως τα Airpower και το ασύρματο περίβλημα φόρτισης των Airpods μπορεί να φθάσουν στην αγορά μέσω ενός απλού δελτίο τύπου της Apple μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: , ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube