Τι περιμένω σήμερα από το Keynote


Πιστεύω ότι η Apple θα παρουσιάσει το νέο MacBook Air, το νέο Mac Mini Pro και το νέο iPad Pro κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης, 30ης Οκτωβρίου.

Αυτό πιστεύω γιατί έτσι λέει τουλάχιστον, και ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman που όλα αυτά τα χρόνια έχει γίνει γνωστος για αυτές τις σίγουρες “προβλέψεις” του.

Ας δούμε λοιπόν αυτά τα προϊόντα:

IPad Pro

Οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν την παρουσία της θύρας USB-C που θα αντικαταστήσει την είσοδο lightning.
Επιπλέον, τα νεα iPad θα χαρακτηρίζονται από ένα νέο σχέδιο, style iPhone X.
Σχέδιο που θα έχει το το ξεκλείδωμα με face ID και πολλές άλλες καινοτομίες.

MacBook Air

Μιλάμε όλο και περισσότερο για το διάδοχο του MacBook Air, που τώρα είναι η πιο παρωχημένη συσκευή της Apple, που σύμφωνα με πηγές, θα έχει μια οθόνη 13 ίντσες υψηλής ανάλυσης.
Δεν είναι γνωστό εάν θα παρουσιαστεί ένα όλο νέο πρότυπο σχέδιο, ή θα είναι ένα με βελτιωμένα εσωτερικά συστατικά του ήδη παρόντος μοντέλου “Air” στυλ.

Mac mini

Όσον αφορά το Mac mini, μια συσκευή που δεν ανανεώνεται από το 2014, θα ενισχυθεί με νέα στοιχεία, προκειμένου να ερθει στο ίδιο επίπεδο με τις υπόλοιπες συσκευές υπολογιστή του κολοσσού του Cupertino.

Άλλες επιθυμίες μου

Θα ήθελα πολύ να παρουσιαστεί μαζί με την iOS12.1 που μάλλον θα δωθεί σήμερα το βράδυ και η Siri στα Ελληνικά, καθώς και την ανακοίνωση δημιουργίας ενός Ελληνικού Apple Store τόσο ηλεκτρονικού αλλά και γιατί όχι και πραγματικού, ένα παραδείγματος χάριν στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, εκεί απέναντι από την Ακρόπολη, ας πούμε…

Όλα αυτά είναι πιθανές εικασίες. Τι νομίζεις? Ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα;
Μερικές ώρες ακόμα υπομονή

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube