Τι συνέβη με το AirPower;

Σύμφωνα με τους αναλυτές, έπρεπε να παρουσιαστεί ή έστω να επιβεβαιωθεί προχθές στην τελευταία εκδήλωση της Apple.
Αντ ‘αυτού, το AirPower όχι μόνο δεν αναφέρθηκε, αλλά φαίνεται να έχει εξαφανιστεί.
Η Apple τήρησε σιγή ιχθύος για το θέμα, δεν ανέφερε καν αν τα νέα iPhones έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.
Αυτή η βάση φόρτησης με επαγωγή, ικανή να φορτίζει μέχρι και 3 συσκευές ταυτοχρόνως, παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017 και τώρα δεν αναφέρεται ούτε καν στην ιστοσελίδα της Apple.Η Apple το παρουσίασε πριν ένα χρόνο σαν ετικέτα, δηλαδή με μικρή πρόβλεψη. Θα έπρεπε κανονικά να είχε διατεθεί μέσα σε λίγους μήνες, αλλά στην πραγματικότητα δεν είδε ποτέ το φως. Σύμφωνα με φήμες, η εταιρεία έχει βρει τεχνικά προβλήματα με την παραγωγή.

Αντιθέτως, εγώ είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχει μια δυσμενή εμπορική στρατηγική πρόβλεψη πίσω από αυτό. Η τιμή της συσκευής ήταν 199 $. Ένα τεράστιο νούμερο θεωρώντας ότι στην αγορά υπάρχουν βάσεις επαναφόρτισης με τεχνολογία Qi σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Υπάρχει επίσης μια συσκευή τρίτου κατασκευαστή που ονομάζεται Funxim που μπορεί να φορτίζει 2 συσκευές ταυτόχρονα μόνον με $ 29.

Η Apple έχει πραγματοποιήσει πιθανώς ανάλυση αγοράς μετά την προεπισκόπηση, συνειδητοποιώντας ότι σε αυτή την τιμή θα το αγόραζαν μόνον τα τρελά Apple fun boys και ίσως όχι και όλα. Στην πράξη λοιπόν, για να αποφύγει ένα ναυάγιο, είναι προτιμότερο να μην ξεκίνησε ποτέ την παραγωγή.

Το AirPower πιθανότατα δεν θα δει ποτέ το φως.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube