το γράμμα του Tim Cook για τον Steve

steve-jobs-ceo-apple

Ο Tim Cook έστειλε ένα γράμμα για την 5η επέτειο από τον θάνατο του μεγάλου ηγέτη της Apple Steve Jobs στους εργαζομένους της Apple με πολύ συναίσθημα.
Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω όλο το γράμμα του Tim Cook:

“Ομάδα,
Ξέρω πως πολλοί από εσάς σκέφτεστε τον Steve σήμερα μιας και κλείνουμε 5 χρόνια από την ημερομηνία θανάτου του. Η παρουσία του παραμένει δυνατή εδώ στην Apple και η επιρροή του είναι αισθητή σε όλο τον κόσμο.
Προσωπικά σκέφτομαι τον Steve κάθε μέρα. Η ανάμνηση του είναι για εμένα μια πηγή έμπνευσης και δύναμης τόσο για στην δουλειά μου όσο και στην προσωπική μου ζωή. Σκέφτομαι τα ρίσκα που πήρε ως κάποιος που καινοτομούσε και ήταν αρχηγός και σκέφτομαι τις συζητήσεις που κάναμε σχεδόν κάθε μέρα σχετικά με την εταιρεία, τους καταναλωτές μας, τις οικογένειες μας και τους φίλους. Είναι αναμνήσεις που θα έχω πάντα φυλαγμένες στην καρδία μου και είναι μοναδικές.
Περισσότερα από οτιδήποτε η καθημερινότητα μας έχει καθοριστεί κατά πολύ από τα προϊόντα και τις ιδέες που έφερε στην ζωή ο Steve. Εύχομαι να μπορούσε να δει πόσο δημοφιλής και ισχυρή έχει γίνει η λήψη φωτογραφιών στο iPhone. Ξέρω πως θα λάτρευε την μαγεία τον συναίσθημα που φέραμε με το νέο Memories χαρακτηριστικό της εφαρμογής Photos στο iOS 10.
Η Apple, η εταιρεία που δημιούργησε και αργότερα έσωσε από την καταστροφή με πολλούς τρόπους είναι η μεγαλύτερη κληρονομία του Steve. Πίστευε βαθεία πως η Apple θα μπορούσε να μας δώσει έμπνευση ώστε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δουλεία μας από οπουδήποτε αλλού δημιουργώντας προϊόντα που θα βελτιώναν την ζωή των άλλων.
Ο Steve έκανε τις αξίες της Apple πoλύ ξεκάθαρες. Μας έδειξε πως να εστιάζουμε στο να κάνουμε λίγα πράγματα πολύ καλά και να βάζουμε υψηλά τον πήχη στον εαυτό μας. Απαιτούσε την απλότητα στο πως πλησιάζαμε ένα προϊόν και στην μεθοδολογία αυτού. Ήξερε πως η συνεργασία στην Apple μπορούσε να οδηγήσει σε πράγματα που καμιά άλλη εταιρεία δεν μπορεί να κάνει. Χρωστάμε την επιτυχία της Apple τις τελευταίες δύο δεκαετίες σε αυτές τις βασικές αξίες που μας έδωσε.
Ο Steve μου έμαθε επίσης πως μια από τις μεγάλες χαρές της ζωής είναι στην διαδρομή και όχι απαραίτητα σε κάποιο συγκριμένο γεγονός ή περίσταση. Δεν έχει να κάνει με την πώληση ή με το να κερδίσεις κάποιο βραβείο. Η χαρά έχει να κάνει με την διαδρομή που έκανες μέχρι να φτάσεις εκεί.
Ο Steve ήταν πολύ ιδιαίτερος και κάποιος άνθρωπος που δεν ξεχνάς. Σας ευχαριστώ που είστε μέρος της κληρονομίας του και που έχετε έρθει μαζί μου στο ταξίδι του καθώς πηγαίνουμε με την Apple στο μέλλον.
Tim.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube