κλειστά app δεν βελτιώνουν τη μπαταρία

hghgc

Ένας χρήστης iPhone έστειλε email στον Tim Cook, τον CEO της Apple, στο οποίο τον ρωτάει εάν κλείνει τακτικά τις ανοιχτές εφαρμογές στο iPhone του και εάν η τακτική αυτή μειώνει την κατανάλωση της μπαταρίας.
Αντί για τον Cook, ο Craig Federighi, επικεφαλής του iOS, απάντησε στον χρήστη, δηλώνοντας ρητά ότι αφενός δεν κλείνει τακτικά τις ανοιχτές εφαρμογές και αφετέρου ότι η τακτική αυτή δεν επηρεάζει την κατανάλωση της μπαταρίας.

gallery_363048_2550_93363

Ο βασικός λόγος για το παραπάνω φαινόμενο είναι ότι, σε αντίθεση με το Android στο οποίο οι ανοιχτές εφαρμογές τρέχουν στο υπόβαθρο, οι ανοιχτές εφαρμογές στο iOS δεν εξακολουθούν να τρέχουν αλλά παραμένουν στο σημείο που τις άφησε ο χρήστης, προκειμένου να συνεχίσουν από εκεί, μόλις ο χρήστης επιστρέψει σε αυτές.

Η Apple έχει επιλέξει αυτή την τακτική όσον αφορά τις ανοιχτές εφαρμογές, προκειμένου να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των συσκευών και να μειώσει την κατανάλωση της μπαταρίας.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube