Το μυστικό του Steve Jobs TheaterΤην επόμενη εβδομάδα, στις 12 Σεπτεμβρίου για την ακρίβεια, θα δούμε την παρουσίαση των νέων προϊόντων από την Apple. Αλλά θα υπάρχει κάτι άλλο που θα δούμε επίσης πριν από τα νέα προϊόντα. Κάτι εντελώς νέο: το Θέατρο της Apple, το Steve Jobs Theater.

Το θέατρο, το οποίο βρίσκεται στον ψηλότερο λόφο του Apple Park, είναι πραγματικά υπόγειο. Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις η κατασκευή του θεάτρου, του οποίου η είσοδος καλύπτεται από τον μεγαλύτερο δίσκο ινών άνθρακα στον κόσμο, κόστισε τουλάχιστον 14 εκατομμύρια δολάρια.


Σύμφωνα με το Bloomberg λοιπόν, το θέατρο κρύβει ένα ενδιαφέρον στοιχείο: είναι κρυφό υπόγειο, προσβάσιμο μέσω ενός διπλού ανελκυστήρα, δωμάτιο. Η χρησιμότητα του είναι αυτή: οι επισκέπτες στην αρχή θα ασχοληθούν με το θέατρο και αφού θα καθίσουν στις δερμάτινες πολυθρόνες θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση. Μετά την παρουσίαση μια αναδιπλούμενη επιφάνεια στον τοίχο πίσω τους θα εξαφανιστεί, θα κατέβει και θα φανεί το “κρυφό” δωμάτιο με τα προϊόντα της παρουσίασης για να τα δουν οι καλεσμένοι.


Δείτε το σχετικό Video του Bloomberg:Στην πράξη, η είσοδος του θεάτρου θα μετατραπεί σε είσοδο στο δωμάτιο. Με τον τρόπο αυτό η Apple εξασφαλίζει ότι κανένας δεν φεύγει μέχρι να δει τα προϊόντα. Όλα αυτά εμείς θα τα δούμε λεπτομερώς στις 12 Οκτωβρίου.


[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/Kj_GdtmQdkU?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

YouTube
YouTube