Το νέο iPhone θα αυτοεπισκευάζεται

patent1

Για να γίνει αυτό δυνατό, η Apple έχει καταθέσει μία πατέντα το 2014 σχετική με την Αυτόματη Συντήρηση μίας Ηλεκτρονικής Συσκευής – Automated Maintenance of an Electronic Device. Η πατέντα περιγράφει έναν αριθμό από διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους ένα iPhone μπορεί να επισκευάσει και να καθαρίσει τον εαυτό του. Στις επισκευές περιλαμβάνεται ένα αυτόματο πολύωρο διαγνωστικό σκανάρισμα για την επισκευή των νεκρών pixels της οθόνης, καθώς εσείς κοιμάστε.

patent4

Επιπλέον, καθώς εσείς κοιμάστε το iPhone μπορεί να τεστάρει την κάμερα του, αλλά και άλλα εξαρτήματα του προκείμενου να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να συνδέεστε στο Internet, να τηλεφωνείτε και να στέλνετε μηνύματα. Καθώς τα iPhone έχουν αρχίσει να είναι και αυτά αδιάβροχα, όπως τα iPhone 6S και 6S Plus, η πατέντα περιγράφει τον τρόπο που μπορεί να απομακρυνθεί το νερό που θα έχει εγκλωβιστεί στα μεγάφωνα: Σε μία συναυλία, ή σε κάποιο μέρος με πολύ θόρυβο, το τηλέφωνο θα παίζει έναν ειδικό τόνο για να απομακρύνει το νερό από τα μεγάφωνα.

Μαντεύουμε ότι πολλοί χρήστες της Apple θα εύχονταν για μια πατέντα που θα επισκεύαζε μια ραγισμένη οθόνη…

Πηγή:  e-pcmag.gr

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube