το παιχνίδι Pac-Man Friends για iPhone και iPad

Καλά νέα για τους οπαδούς των arcade παιχνιδιών: Η Apple έχει επιλέξει ως App της εβδομάδας το διασκεδαστικό παιχνίδι Pac-Man Friends για το iPhone και το iPad, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από σήμερα μέχρι την επόμενη Πέμπτη (κανονικά κοστίζει € 3,59).

Ο μηχανισμός του βασικού παιχνιδιού ήταν ουσιαστικά αμετάβλητος, θα πρέπει πάντα να τρώτε όλες τις τελείες σε όλους τους διάφορους λαβυρίνθους, και να ξεφύγετε από τα φοβερά φαντάσματα και να τρώτε τα χάπια ενέργειας που εκχωρούν υπερδυνάμεις στο Pac-Man.

Αλλά, όπως μπορείτε εύκολα να μαντέψετε από το όνομα του παιχνιδιού, ο κίτρινος ήρωας αυτή τη φορά δεν είναι μόνος, υπάρχουν εννιά φίλοι, όλοι μπορούν να ξεμπλοκαριστούν και να παίζονται, οι οποίοι έχουν ειδικές εξουσίες, κάποιοι είναι σε θέση να φωτίζουν τους σκοτεινούς λαβύρινθους, και άλλοι να είναι αόρατα φαντάσματα.

Υπάρχουν 95 επίπεδα για να ξεπεραστούν που είναι διάσπαρτα με ακτίνες λέιζερ, επίσης πλωτά ορυχεία εμπόδια πάγου και άλλα πολλά.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 διαφορετικούς τρόπους ελέγχου, μεταξύ των οποίων μία που σας επιτρέπει να μετακινήσετε Pac-Man με την κλίση της συσκευής.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/djvpNFlCs0I?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube