το πειρατικό του Steve Jobs


Το 1983 ο Steve Jobs είχε αφιερώσει τον εαυτό του όσο το δυνατόν περισσότερο στο έργο Λίζα. Έναν υπολογιστή που ονομάστηκε έτσι προς τιμήν της κόρης του. Η έμμονη προσοχή στη λεπτομέρεια και το υψηλό κόστος, οδήγησε σε μια τιμή καταλόγου των $ 9.995. Ένα τεράστιο μέγεθος. Το επόμενο έτος, στην πραγματικότητα, η Λίζα αποσύρθηκε επειδή κανείς δεν τον αγόραζε.

Το 1984, ο Jobs, μετα την αποτυχία της Lisa, βρήκε την ομάδα του Macintosh. Αυτό το έκανε για να πολεμήσει τα κορυφαία στελέχη που δίναν τα πάντα για τον Apple II, δημιούργησε έτσι τη δική του ομάδα σε ένα κτίριο έξω από τα όρια της πανεπιστημιούπολης.

Για την ομάδα Macintosh ο Jobs δήλωσε ότι ήταν μέρος των πειρατών, ενώ η άλλοι ήταν η ηγεσία του Ναυτικού. Οι πειρατές είναι πιο τολμηροί, ανατρεπτικοί και πονηροί σε σχέση με το ναυτικό. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από τη Susan Kare, η οποία ανέλαβε τη φροντίδα των εικόνων του Macintosh, να δημιουργήσει μια πειρατική σημαία για να κρέμεται έξω από το κτίριο.

Τώρα ένα ακριβές αντίγραφο, είναι προς πώληση. Είναι η ίδια η Susan Kare που τα δημιούργησε. Μπορείτε να την αγοράσετε για : $ 1900 πολλά χρήματα!!!.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube