Το πραγματικό Photoshop στο iPad το 2019

Τόσο κοντά, μέχρι στιγμής. Το iPad Pro θα είναι έτοιμο να πηδήσει στην ποιότητα για να γίνει πραγματικά υποκατάστατο του υπολογιστή, χάρη στο ολοένα και ισχυρότερο Apple SoC. Πρόκειται λοιπόν να τρέξει το λογισμικό που παραμένει μακριά από την ικανοποίηση των αναγκών των χρηστών “pro”. Το 2019 λοιπόν θα έχουμε την πιθανή άφιξη στο iPad του Photoshop.
Την είδηση έδωσε το Bloomberg, στα πλαίσια λοιπόν ενός παγκόσμιου εκσυγχρονισμού του λογισμικού της Adobe. Προς το παρόν, το Photoshop υπάρχει στο iOS μόνο σε ιβριδικές μορφές, σε τρία ξεχωριστά app Express, Fix and Mix, που είναι πολύ μακριά από την παραδοσιακή έκδοση. Όμως μπορεί να μην χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2019 για να μάθουμε περισσότερα: Η Adobe ετοιμάζει μια δημόσια προεπισκόπηση για το συνέδριο MIX του Οκτωβρίου.

Το πόσο το πραγματικό Photoshop για το iPad θα είναι πραγματικά ισχυρό θα το ξέρουμε εν ευθέτω χρόνω. Οι προσδοκίες είναι υψηλές.
Η πρόβλεψη του Steven Troughton-Smith εμφανίζεται σε αυτό το tweet.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Adobe είναι το καλύτερο στοίχημα για τη μελλοντική είσοδο του πραγματικά “pro” iPad λογισμικού. Μεταξύ των πρόσφατων κινήσεων είναι επίσης το Project Rush, το οποίο με τη σειρά του θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για την επανεκκίνηση του Premiere Pro. Σύμφωνα με το Bloomberg, η αλλαγή θα επεκταθεί και σε άλλες εφαρμογές της Adobe. Σε αυτό το σημείο η μπάλα επιστρέφει σε αυτή του Cupertino για να δώσει την κατάλληλη υποστήριξη, κάνοντας το iOS την επόμενη σημαντική εξέλιξη, με μια δέκατη τρίτη έκδοση που ήδη πριν από μερικούς μήνες ο Mark Gurman είχε ορίσει αρκετά iPad-centric.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube