Το προσδόκιμο ζωής των συσκευών Apple

Ο Horace Dedlu, αναλυτής της Asymco, διενήργησε μια μελέτη για να καθορίσει τη διάρκεια ζωής των συσκευών iOS της Apple.
Βασίστηκε σε μια εικόνα που δόθηκε πρόσφατα από την εταιρεία, ο αριθμός των ενεργών συσκευών iOS στον κόσμο, που είναι 1,3 δισεκατομμύρια. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Apple έχει δώσει ένα τέτοιο νούμερο, η πρώτη ήταν το 2016 όταν ανακοίνωσε ότι υπήρχε ένα δισεκατομμύριο iOS συσκευές.




Από αυτό, εκτιμά λοιπόν ότι η ζωή, ή μάλλον η χρήση, των συσκευών iOS είναι λίγο πάνω από τα 4 χρόνια.
Αυτό είναι μεγαλύτερο από ό, τι θα σκεφτόμασταν, αλλά μετά από όλα, η αγορά μεταχειρισμένων συσκευών iOS έχει γίνει από μόνη της επιχείρηση, καθώς και πολλές επισκευές έξω από το επίσημο Apple δίκτυο. Αυτές οι τελευταίες είναι σίγουρα με συχνά πολύ προσιτή τιμή που επιτρέπει σε αυτές τις συσκευές iOS να συνεχίσουν να εργάζονται, επειδή το κόστος των επισκευών στην Apple είναι συχνά υπερβολικά δαπανηρό για να δικαιολογήσει την ελκυστικότητα στην μακροβιότητα.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube