το iOS 10 κάνει το “Hey Siri” εξυπνότερο

Hey_Siri

Apple εισήγαγε στο iPhone 6s την εντολή Hey Siri να είναι πάντα ενεργή. Λέγοντας Hey Siri ανά πάσα στιγμή, ο ψηφιακός βοηθός της Apple είναι ενεργοποιημένος για να σας επιτρέψει να υπαγορεύσετε τις εντολές σας. Στην πραγματικότητα αυτή η λειτουργία υπάρχει επίσης και στο iPhone 6, αλλά για να το χρησιμοποιήσει κάποιος είναι ανάγκη το τηλέφωνο να είναι συνδεδεμένο με μια πηγή ενέργειας.

Αλλά τι θα συμβεί αν βάλουμε περισσότερες Apple συσκευές κοντά και προφέρουμε “Hey Siri”; Με το τρέχον λειτουργικό σύστημα θα ενεργοποιήσει σε όλα την Siri, σε ένα μείγμα του χάους. Στο iOS 10, όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν.

Ένα από τα νέα στοιχεία στο νέο λειτουργικό σύστημα είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το “Hey Siri” με μία συσκευή κάθε φορά. Ένα iPad και ένα iPhone δίπλα δίπλα στην πραγματικότητα, φαίνεται να αναγνωρίζουν την παρουσία των άλλων συσκευών. Μιλώντας την εντολή θα ξεκινήσει σε μόνο σε μία από τις δύο.

[embed_youtube src=”http://www.youtube.com/embed/D7iq_tUn1oY?modestbranding=1&autohide=1&showinfo=0&rel=0″ width=”560″ height=”300″ class=”youtube_styleme”]

Το πιο πιθανό το σύστημα Siri θα είναι επίσης ενεργό και σε MacOS. Αν στο γραφείο λοιπόν θα υπάρξει μαζί ένας Mac, ένα iPhone, ένα iPad και ένα Apple ρολόι, λέγοντας “Hey Siri” θα ενεργοποιηθεί μόνο μία συσκευή κάθε φορά.

Η σειρά ενεργοποίησης, ωστόσο, είναι ασαφής. Επί του παρόντος, με βάση τις δοκιμές, φαίνεται να ενεργοποιήται η πιο ισχυρή συσκευή με το καλύτερο μικρόφωνο

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα: ,

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube