το iOS 7.1.1 βελτιώνει τη μπαταρία


Πρόσφατα κυκλοφόρησε το iOS 7.1.1 firmware της Apple και έχει βρεθεί ότι βελτιώνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σε εκθέσεις του ZDNet.
Ο Reporter Adrian Kingsley-Hughes εντόπισε πόση μπαταρία παραμένει μετά από έξι ώρες χρήσης μετα απο κάθε αναβάθμιση του firmware. Προ του iOS 7.0, σε έξι ώρες χρήσης και με πλήρως φορτισμένη στο iPhone πήγαινε κάτω του 74 τοις εκατό. Μετά την αναβάθμιση σε iOS 7.0, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του, μειώθηκε ελαφρά, αλλά επανήλθε στο φυσιολογικό μετά από μερικούς κύκλους επαναφόρτισης / αποφόρτισης. Ωστόσο, μετά την ενημερωμένη έκδοση για το iOS 7.1, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είχε πέσει σε όλη τη διάρκεια κάτω απο το 48% μετά από έξι ώρες χρήσης.

Ευτυχώς, με την ενημέρωση iOS 7.1.1 φαίνεται να έχει επιλυθεί το ζήτημα:

«Τότε ήρθε iOS 7.1.1. Μετά από αυτή την ενημέρωση έχω παρατηρήσει ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί δραματικά και τώρα η ζωή της μπαταρίας μειώνεται μόνο σε περίπου 76 τοις εκατό ανά έξι ώρες μέση χρήση, η οποία είναι καλύτερη από ό, τι είχα πάρει προ iOS 7.0 . ”

Έχετε βρει παρόμοιες βελτιώσεις διάρκεια ζωής της μπαταρίας με το iOS 7.1.1; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube