το Keynote της 16ης Οκτωβρίου


Ξέρετε, όταν αλλάζετε ρούχα σε μια κούκλα αυτη η κούκλα μοιάζει φανταστική. Συμβαίνει σε τόσο πολλούς τομείς. Από τα ρούχα της κοπέλας, που την κάνει να μοιάζει super cool, μέχρι την αλλαγή του χρώματος ενός αυτοκινήτου, και τη χρήση ενός νέου περιβλήματος. Το νέο φόρεμα, από μόνο του, έχει μεν σκοπό να κρατήσει το κύριο θέμα αλλά και να αλλάξει την εμφάνισή του, προφανώς με μια προσπάθεια για τη βελτίωσή του.
Λοιπόν, το τελευταίο Keynote μου φάνηκε σαν ένα φόρεμα. Η πρώτη μισή ώρα ήταν μάλλον αργή. Δείξαν τα πράγματα απο το προηγούμενο Keynote.Το iOS, το OS X Yosemite και το Apple Pay. Ήταν σχεδόν όπως η τεχνική που χρησιμοποιείται σε εκθέσεις στο σχολείο, όπου χρησιμοποιούμε σάλτσες για να μπορέσουμε να φτάσουμε τις 4 απαραίτητες παραγράφους. Για μένα θα χρειαζόταν μια στιγμή που θα έλεγαν “Θυμάστε OS X Yosemite; Boom, μπορείτε να το κατεβάσετε σε λίγες ώρες. εγώ θα το απολάμβανα , τουλάχιστον θα ήταν φανταστικό για ένα λεπτό.
Αντ ‘αυτού, είδα μια μεγάλη κουβέντα, στην οποία η Apple έχοντας ακούσει τις συμβουλές από το δίκτυο, δηλαδή περισσότερα αστεία αλλά και λίγο Craig Federighi, είχε συμπεριλάβει τα συστατικά χύμα, σχεδόν χωρίς να τα οργανώσει καν. Το αποτέλεσμα είχε μερικές αστείες στιγμές, αναγκαστικά.
Το Keynote όμως, δεν πρέπει να με κάνει να γελάσω. Πρέπει να με κάνει να το απολαύσω.
Και τελικά πως την βρίσκουν οι χρήστες Mac; Είναι προφανές με την είδηση​​. Σαφώς είναι όμορφη η οθόνη Retina 5K του iMac. Αλλά για τα υπόλοιπα; Γιατί η Apple καθορίζεται από το πάχος των συσκευών; Πόσο ευχαριστημένος ήταν ο Tim Cook, όταν δήλωσε ότι το νέο προϊόν είναι ακόμη πιο λεπτό. Ε ΚΑΙ ? Τι θέλεις να μου πεις Tim; Θα ήταν πολύ πιο πρωτότυπο, αν αντί για το πάχος, η Apple να είχε δώσει την έμφαση στο βάρος. “Γεια σας φαίνεται, ίδιο αλλά είναι πιο ελαφρύ και, δεν θα κουράσει τα χέρια σας.” Είναι η ίδια έννοια, αλλά αφομειώνεται πιο εύκολα.
Συνοψίζοντας το Keynote παραμένει αξεπέραστη ποιότητα. Όσοι ακολουθούν το γεγονός εδώ και χρόνια γνωρίζουν τις μικρές λεπτομέρειες του όπως η αρχική επαλήθευση των φημών που γίνονται πλέον είδηση. Τώρα που έχουμε διαπιστώσει ότι τόσο το iPhone όσο και το iPad έχουν γίνει πολύ λεπτά, τι νομίζετε ότι θα μας κάνει να πούμε πιά αυτό το πολυπόθητο wow;

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Apple Με ετικέτα:

Από τον iYannis

this is just me

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

YouTube
YouTube